Choď na obsah Choď na menu
 


7. kolo Slovenského pohára pre Matúša a Paťku najúspešnejšie!

    Pred 7. kolom SLP, ktoré sa konalo v DK Pezinok na počesť Milana Štiavnického mali Matúš s Paťkou vysoko postavenúdsc05303.jpg laťku, keďže mali v STT zálusk umiestniť sa na bronzovej priečke v celkovom hodnotení Slovenského pohára. Aby tento cieľ dosiahli potrebovali poraziť dva šikovné tanečné páry, ktoré po 6.kole SLP mali odstup iba o 1 a 2 body. Ich vynaložené úsilie a výborná príprava so Zdenkom Blesákom a odborným dohľadom E. Slimáka sa Matúšovi a Paťke tento cieľ v 7. kole podarilo aj naplniť. Vo finále si vytancovali ich doteraz najlepšie umiestnenie v SLP, kde obsadili strieborné umiestnenie, ktorým si zabezpečili 3.miesto v celkovom hodnotení SLP 2014 a postup do vyššej výkonnostnej triedy „A“ v STT.

   V LAT im finálová účasť unikla len o vlások, kde obsadili 7.miesto a v celkovom hodnotení sa umiestnili na 6.mieste SLP 2014.

Rodičia ďakujú Zdenkovi Blesákovi a všetkým, ktorí sa podieľali na úspechu našich ratolestí a prajeme Matúšovi a Paťke aby si túto skvelú formu udržali čo najdlhšie.